Дадени навреме, дори един съвет и нова идея пестят услилия и много пари.

Иначе грешката остава за години напред и нарушава комфорта ни. За да помогнем на повече хора, създадохме достъпни консултации с нашите Астродизайн архитекти.

След първоначалната ни среща можем да проектираме и изпълненим твоето пространство с нашите доверени майстори и мебелисти. Интериорен астродизайн, архитектура и                        

Не пропускай да попълниш нашия въпросник, за да използваме най-ефективно времето си заедно.

често задавани въпроси

В кои случаи е добре да се консултирам с вас?


При закупуване на апартамент или друго помещение; ремонт; желание за промяна интериора - ние ще помогнем като:

  • съобразим всички елементи на интериора спрямо съществуващата архитектура и ще ти предложим нови възможности за функция и визия;
  • открием кои са подходящите усещания спрямо личността ти чрез астрология и психология;
  • изберем стил или ще комбинираме набелязаните от вас любими акценти, ще помогнем в избора на материали, цветове и текстури;
  • донесем мостри на материали;
  • как да осветим помещенията;
  • дадем съвети за нужните инсталации и конструкции;
  • изработим концепция за работата на магазин/офис, който да увеличи продуктивността;
  • обсъдим бюджет и времеви рамки;
  • ви разкажем за етапите в интериорния дизайн и времетраенето им, ако работите сами или изберете да работите с архитект;
  • се научим как да се справим с нужната документация и процеси при нужда от съгласуване в община.
Какво да очаквам при консултацията на адрес?


Добре е да си попълнил въпросника. Така предварително ще се подготвим за разговора. Разгледай секцията Астродизайн и обмисли дали имаш нужда да използваме метода целенасочено или имаш съвсем конкретни прагматични въпроси по обекта. Ние ще разпечатаме изпратените чертежи/снимки, върху които ще можем да скицираме и записваме забележки. Ако нямаш налични, ние винаги носим лазерни рулетки и други пособия за заснемане на пространството и ще можем на място да нанесем нужната информация. При желание можем да донесем малки мостри на завършващи материали като паркет, кухненски камък, бои. На края на нашия разговор ще получиш скиците с разяснения и идеи. На разговора могат да присъстват също майстори, които работят на обекта.
Как можете да ми помогнете с консултация във вашия офис?


Добре е да си попълнил въпросника. Така предварително ще се подготвим за разговора. Разгледай секцията Астродизайн и обмисли дали имаш нужда да използваме метода целенасочено или имаш съвсем конкретни прагматични въпроси по обекта. Ние ще разпечатаме изпратените чертежи/снимки, върху които ще можем да скицираме и записваме забележки. В нашия офис ще можеш да разгледаш мостри на завършващи материали като паркет, кухненски камък, бои и други. На края на нашия разговор ще получиш скиците и записки с разяснения и идеи.
Как протича онлайн консултацията?


Добре е да попълниш въпросника. Така предварително ще се подготвим за разговора. Разгледай секцията Астродизайн и обмисли дали имаш нужда да използваме метода целенасочено или имаш съвсем конкретни прагматични въпроси по обекта. След като запазиш онлайн консултация, ще получиш мейл с линк към онлайн платформата Zoom. В уговорения час ще се свържем с теб. Ще обсъдим по-подробно проекта, след което можем да споделим екрана и да скицираме и записваме идеи и информация. На камерата бихме могли да ти покажем мостри на завършващи материали като паркет, кухненски камък, бои и други. На края на нашия разговор ще ти изпратим скиците с разяснения и идеи. В случай на проблем с интернета от наша страна, ще ти предложим да преместим консултацията в друг ден и час, като получаваш 50 % отстъпка от цената. Ако ти имаш проблем с интернета, ще ти предложим консултация в друг ден и час.
Имам нужда от няколко консултации. Мога ли да ползвам по-ниска пакетна цена?


Разбира се! В зависимост от ситуацията, ще изготвним пакет или отстъпка за следващите часове заедно. Пиши ни.
Налага се да отменя запазения час за консултация. Какво да направя?


Работим с много плътен и стриктен график. Затова е необходимо да ни уведомиш възможно най-рано. Позвъни или ни пиши тук. При свързване до 24 часа преди консултацията платената сума за запазване на час се възстановява напълно. При по-късно известяване сумата за запазване на час не се възстановява.
Ако реша да използвам услугите ви за идеен, технически проект или изпълнение, ще ми бъде ли приспадната сумата от консултацията?


Да, тъй като консултирането и опознаването е част от работата по създаването на един проект.
Нямам нужда от консултация. Искам да работя с вас по проект.


В този случай използвай формата в секция КОНТАКТИ или позвъни за среща (онлайн или в нашия офис) на нашия телефон.
Защо да използвам MATRANG онлайн вместо архитект в моя град?


Ние създадохме методът Астродизайн, който е световна иновация. Прочетете повече за него. Архитектурните услуги са скъпо удоволствие. МАТРАНГ направи достъпни архитектурни консултации в помощ на повече хора. Така при малък бюджет консултацията е обикновено около 1% от целия бюджет, но спестява време, пари, главоболия и дава правилни насоки за изпълнение. Винаги можете да се възползвате и от цялостно проектиране и изпълнение. Архитектурните консултации са по-скоро изключение в архитектурните фирми. Те обикновено нямат интерес към времеемкото и изискващо личностни качества съветване на клиенти. Опитът ни в проектирането и изпълнението ни е научил какво е необходимо да посъветваме нашите клиенти във всякакви ситуации. Ние сме се специализирали в комуникацията и ще бъдем на разположение за всякакви въпроси и бърз дизайн.
Защо да избера МАТРАНГ?


1. Когато се нуждаеш от дизайн и архитектура, които олицетворяват твоята личност. 2. Единственото място в света до момента, където ще срещнете опитни архитекти с изразена филсофия, които са и сериозни астролози. Астродизайн не е маркетингов трик, а начин на живот за нас. 3. Качествен дизайн и изпълнение, отличени от медии, архитектурни награди и клиентите ни. 4. Вярно ефективно използване на пространствата и екологичен подход. 5. Специално отношение, иновативен и индивидуален приятелски подход.
Какви услуги предлага МАТРАНГ?


- онлайн консултации; - консултации в нашия офис; - консултации на адрес; - архитектурно заснемане; - изготвяне на презентации за продажба или отдаване под наем на имот; - интериорни проекти във фази: идеен, технически, работен, инвеститорски надзор; - менажиране изпълнението на проекти. - предпроектни проучвания за инвестиционно проектиране; - архитектурно консултиране; - архитектура във всички фази; - инвестиционно проектиране във всички фази.
Как да заплатя за консултация?


Онлайн - чрез кредитна/дебитна карта. При срещите на място - предварително с карта или на ръка, за което ще ти издадем квитанция или фактура.