Nikola 2.png

Здравей! Тази част от сайта ни е посветена само на астрологията. Вярвам, че тя помага на човек трайно, когато се използва с цел терапия и самоусъвършенстване. Затова работя чрез жив разговор - лична среща или онлайн

Навлизаме в епохата на Водолей и в нея развиваме умението си свободен избор. Използвам уменията си в сферата на психотерапията и коучинга с цел постигане по-висока осъзнатост у клиентите си. Смятам, че конкретното предсказване на бъдещето ограничава свободния избор. Затова използвам прогностичната астрология обобщено, за да обсъдим текущите енергии и на кои аспекти от живота си е добре да обърнем внимание през следващите месеци.

Консултациите с мен могат да обхващат: астрологичен анализ, астропсихология, родова енергия и кармична астрология, прогностика, синастрия (партньорски хороскоп).

Консултирам малки и средни бизнеси, като изготвям хороскопи за всички служители, правя обобщен анализ и давам насоки за по-добра съвместна работа, често под формата на тиймбилдинг.

Ако желаеш, изпрати ми предварително въпроси/ проблеми, коите  да разгледаме, както и заяви целта на нашата среща -  така ще ти бъда най-полезен. Можеш да го направиш във формата за запазване на консултации или като позвъниш на телефона ни.

Никола Николов